Woonhuisverzekering

WOONHUISVERZEKERING

Woonhuisverzekering

Schade aan uw huis door bijvoorbeeld brand en inbraak kunt u verzekeren met een woonhuisverzekering. Deze verzekering wordt ook vaak de opstalverzekering genoemd.

Een eigen woning is een waardevol bezit. U wilt onbezorgd wonen. Schade aan uw woonhuis kan voor flinke rekeningen zorgen. Daarom is het verstandig om een goede verzekering voor uw opstal af te sluiten. U bent dan verzekerd voor bijvoorbeeld schade door brand, storm, water en neerslag. 

In geval van schade kunnen wij een gespecialiseerd hersteller voor u inschakelen. Deze maakt met u een afspraak voor het herstel. Uw schade wordt dus altijd snel en vakkundig afgehandeld. 

Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of het afsluiten van een verzekering.

woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering uitgebreide dekking

Woonhuisverzekering All-In

Deze uitgebreide verzekering dekt materiële schade aan uw woonhuis. Denk aan schade door brand, storm, lekkage of inbraak. Ook de bijbehorende gebouwen, zoals uw schuur en garage zijn verzekerd. Deze All-in dekking verzekert bijna alle schades die plotseling en onverwacht zijn ontstaan. Ongelukjes kunnen in veel gevallen dus ook gedekt zijn.

U kunt ervoor kiezen om glasdekking op te nemen op de polis. Met deze dekking bent u verzekerd voor het breken van glas van uw woonhuis of bijbehorend gebouw. Ook in geval van glasschade kunnen wij u doorverwijzen naar gespecialiseerde herstellers. 

Aanvullende informatie woonhuisverzekering

Polisvoorwaarden Woonhuisverzekering

Schadeformulier Woonhuis