WEGAM WEGAS

WEGAM / WEGAS VERZEKERING

WEGAM / WEGAS

Zijn uw medewerkers regelmatig voor uw organisatie op de weg? Dan brengt dit vanzelfsprekend risico’s met zich mee. Of het nu gaat om een ritje naar een andere vestiging, of werknemers die de gehele dag op pad zijn voor werkzaamheden.

Stel bijvoorbeeld dat uw medewerker schade of letsel oploopt tijdens een zakelijke rit. U kunt hier als werkgever aansprakelijk gesteld voor worden. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt deze risico’s niet. Vervelend, want de claims die voortkomen uit een voorval kunnen behoorlijk oplopen. Het is is daarom verstandig een WEGAM / WEGAS verzekering af te sluiten.

Daarbij bent u als werkgever verplicht een werkplek zodanig in te richten dat uw werknemers in veilige en gezonde omstandigheden kunnen werken. Hiermee voorkomt u dat uw werknemers bij hun werkzaamheden schade lijden. Daarom neemt u veiligheidsmaatregelen op de werkvloer en verzekert u uw werknemers tegen de financiële gevolgen van ongevallen. 

Wij adviseren u graag in het afsluiten van een WEGAM / WEGAS verzekering. Neem contact op via info@guis.nl of bel 0184 – 67 56 66.

WEGAM WEGAS verzekering

Dekking WEGAM / WEGAS verzekering

Letsel

Het letsel dat uw werknemers oplopen bij het besturen van een motorvoertuig tijdens een bedrijfs- en verkeersongeval.

Cascoschade

De cascoschade aan het eigen voertuig van uw werknemer, dat hij oploopt tijdens een bedrijfs- en verkeersongeval.

WEGAS

De WEGAS-dekking kis een aanvullende dekking. Schade die uw medewerkers oplopen terwijl zij lopen, fietsen of met het openbaar vervoer deelnemen aan het verkeer voor hun werk.

Aanvullende informatie WEGAM/WEGAS