vakantiehuisverzekering-1

VAKANTIEHUISVERZEKERING

Vakantiehuisverzekering

Een chalet in de Alpen, een appartement aan de kust, een landgoed in Toscane.

Wat voor vakantiehuis u ook hebt, één aspect geldt altijd. U wilt er kunnen ontsnappen aan stress en zorgen.

Daarom is Holiday Homes een vakantiehuisverzekering die u vooral met rust laat.

Holiday Homes geeft u een simpele garantie: na elke calamiteit brengen wij uw tweede woning in orde. Ook als het is gebeurd in de maanden dat u er niet bent.

Ongeacht welke schade in uw vakantiehuis is ontstaan, wij lossen het in stilte op. Snel en grondig.

En het afsluiten van de verzekeren is eenvoudiger dan ooit.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of het afsluiten van een verzekering.

woonhuisverzekering

Vakantiehuisverzekering uitgebreide dekking

Uw tweede huis all-risk verzekerd

Holiday Homes verzekert uw vakantiehuis of tweede huis in vrijwel elk land binnen de EU. Het is een allriskverzekering tegen schade door inbraak, brand, blikseminslag, ontploffing, water, neerslag en storm. Ook glasschade en beschadigingen aan de zonweringen en antennes van uw vakantiehuis zijn meeverzekerd. Zelfs schade door een aardbeving is meestal gedekt. En ook al staat het eigen gebruik voorop, uw vakantiehuis blijft verzekerd als u het tijdelijk verhuurt.

We houden het aangenaam

Geen stress, wij regelen het voor u. Het is onze leidraad. Bij Hiscox hebt u altijd een aangename en correcte schadeafhandeling. Zoals u mag verwachten van een verzekeraar in dit segment. De polisvoorwaarden zijn in helder Nederlands geschreven, bij schade krijgt u uitsluitend te maken met Nederlands of Engels sprekende experts. Mensen, die tegelijkertijd alle kennis hebben van de omstandigheden ter plaatse. En die bovenal begrijpen dat u op vakantie bent. De schadeafwikkeling zélf loopt gewoon via uw Nederlandse tussenpersoon. Dat is wel zo gemakkelijk.

Verhuur van vakantiehuis toegestaan

  • Ook tijdens verhuur – in combinatie met eigen gebruik – blijft uw vakantiewoning gewoon verzekerd.
  • Reis- en verblijfkosten zijn verzekerd als u bij een calamiteit naar uw tweede woning moet.

Hoe we werken

Een villa aan de Franse kust raakte in de winter onbewoonbaar door een smeltende boiler. Pas toen onze cliënt in mei aankwam, ontdekte hij de schade. Het hele interieur, de schilderijencollectie en diverse kostbaarheden waren bedekt met roet. Hiscox bracht het gezin direct onder in een vervangende vakantievilla. Tegelijkertijd vlogen we een gespecialiseerd schoonmaakteam in. Al na een week kon de cliënt terugkeren naar zijn letterlijk brandschone villa. Zonder ook maar een dag zijn vakantieplezier te hebben verloren.

Aanvullende informatie vakantiehuisverzekering

Polisvoorwaarden Vakantiehuisverzekering

Schadeformulier Vakantiehuis

Overig

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dol adipiscing elit. Nam nec rhoncus risus. In ultrices lacinia ipsum, posuere faucibus velit bibe.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dol adipiscing elit. Nam nec rhoncus risus. In ultrices lacinia ipsum, posuere faucibus velit bibe.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dol adipiscing elit. Nam nec rhoncus risus. In ultrices lacinia ipsum, posuere faucibus velit bibe.