bestelauto

TRANSPORTVERZEKERING

Transportverzekering

Bij ons sluit u precies die transportverzekering af die volledig is afgestemd op uw bedrijf. Wij bieden zekerheid voor de lading van het transport alsmede voor uw vrachtwagen/bestelauto.

Vrachtwagenverzekering of Bestelautoverzekering

Als zeer ervaren tussenpersoon weten wij als geen ander hoe belangrijk uw vervoermiddelen voor u zijn. Daarbij maakt het in feite niets uit of u nu over één bestelauto beschikt of over een compleet wagenpark met tientallen vrachtwagens. In beide gevallen zijn de gevolgen vaak niet te overzien als een wagen van uw onderneming betrokken is bij een ongeval. Daarom hebben wij twee producten ontwikkeld, die op maat dekking bieden tegen tal van financiële risico’s: de bestelautoverzekering en de vrachtwagenverzekering.

transportverzekering

Verschillende dekkingen Transportverzekering

WA

Uw bestelauto of vrachtwagen moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met het voertuig. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + EXTRA

Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw bestelauto of vrachtwagen ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + Casco

Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete verzekering die u voor de bestelauto of vrachtwagen kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig door bijvoorbeeld botsen en slippen.

Inzittenden en Rechtsbijstand

U kunt uw verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

U kunt de verzekering aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Schade aan spullen van- en verwondingen aan bestuurders en passagiers zijn dan verzekerd.

Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies. 

Aanvullende informatie Transportverzekering

Polisvoorwaarden Transportverzekering

Schadeformulier bestelauto / vrachtauto