Sterretje in uw autoruit? Bel ons kantoor!

ruitschadeDe herfst is officieel begonnen. Dat betekent dat het weer wat onstuimiger kan worden. Een hagelbui hoort daar ook bij. De afgelopen jaren hebben we al gezien dat een fikse hagelbui met grote hagelstenen niet meer zo zeldzaam is. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade.

Samenwerkende ruitherstellers

Mocht u ruitschade oplopen, dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Neem daarom bij ruitschade altijd even contact met ons op. Wij kunnen nagaan of u voor ruitschade verzekerd bent. Ook kunnen wij u doorverwijzen naar een ruithersteller.

Het komt regelmatig voor dat mensen ter plekke worden benaderd door een hersteller voor het repareren van een autoruit. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats bij de supermarkt. Deze herstellers zijn vaak niet op de hoogte van uw autoverzekering en verstrekken daarom niet altijd de juiste informatie. Dit kan voor vervelende verrassingen achteraf zorgen. Neem dus voordat u uw autoruit laat herstellen altijd even contact met ons op. 

Veel autoverzekeringen hanteren kortingen op het eigen risico wanneer u naar een samenwerkende ruithersteller gaat. Vooraf informeren loont dus zeker!