Bankieren

REGIOBANK

Guis & Partners, uw RegioBank in de regio Sliedrecht

RegioBank is de bank in uw regio. De complete bank bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor sparen, betalen, alles. Een bank zonder poespas die dichtbij de mensen staat. RegioBank staat voor lokale verbondenheid, dichtbij, persoonlijk contact, vertrouwen en begrijpelijke oplossingen.

Guis & Partners B.V. sluit zich volledig aan bij deze waarden en is daarom uw RegioBank kantoor in de regio Sliedrecht. U bent altijd welkom op ons kantoor! Loop dus gerust eens bij ons binnen voor een vraag of een goed advies. Wij staan altijd voor u klaar.

Als Zelfstandig Adviseur functioneert Guis & Partners B.V. als onafhankelijke tussenpersoon. Dit betekent dat we naast de spaar- en betaalproducten van RegioBank ook adviseren en bemiddelen in producten van andere aanbieders. Zo profiteert u van het gemak van een compleet pakket ondergebracht bij een vertrouwde partner.

Wij kunnen de volgende producten aanbieden

Betalen

Kies voor een voordelig en compleet betaalpakket om uw geldzaken te regelen. Bij ons op kantoor, thuis of onderweg met Internet Bankieren en de Mobiele app. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Sparen

Bij ons spaart u op een manier die bij u en uw spaarwensen past. Met een aantrekkelijke rente én een eigen Adviseur. Zo krijgt u echt persoonlijk advies.

Bekijk de actuele rentestanden.

Hypotheek

Nieuw huis op het oog? Kom gerust langs op ons kantoor voor hypotheekadvies op maat en vraag naar de goede voorwaarden en aantrekkelijke rente van RegioBank.

Beleggen

Wilt u beleggen met gemak en niet meer risico lopen dan bij u past? Dan is Doelbeleggen de oplossing voor u. Een duurzame en overzichtelijke beleggingsrekening.

RegioBank Acties

Beste bank van Nederland

Ook voor uw hypotheek

Zilvervloot Sparen