Guis & Partners B.V.

OVER ONS

Klanttevredenheid Advieskeuze.nl

Banner Advieskeuze.nl

Vacatures

Momenteel hebben wij 2 openstaande vacatures.

Medewerker Polisafdeling en/of schadeafdeling (m/v 24-40 uur)

Schoolverlaters die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging

Over ons

Guis & Partners is een erkend tussenpersoon in verzekeringen en financiële dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij al ruim 75 jaar de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

Wij bieden u..

Verzekeringen
Als gevolmachtigde partij bieden wij namens diverse grote maatschappijen verzekeringen aan. Binnen de afspraken met deze maatschappijen, kunnen wij volledig autonoom handelen. Altijd een onafhankelijk advies dus!
Bankieren
Sparen en betalen met gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Als kantoor van RegioBank kunnen wij adviseren in al uw bankzaken.
Pensioen
Door te informeren over de mogelijkheden en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, helpen wij u zorgeloos met pensioen te gaan.
Hypotheek
Wij begeleiden u graag in het vinden van een passende hypotheek. Wij zetten diverse hypotheken tegenover elkaar en houden rekening met de persoonlijke situatie, de wensen en het toekomstbeeld. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

U bepaalt zelf welke producten interessant voor u zijn. Benut onze service en kennis optimaal door uw complete pakket onder te brengen. Ook voor het eenvoudig online afsluiten van een verzekering bent u aan het juiste adres.

Voordelen
Als klant van Guis & Partners profiteert u van verschillende voordelen:
Altijd een onafhankelijk advies – Als onafhankelijk adviseur bieden wij u altijd een eerlijk advies
Een persoonlijke benadering – Bij ons bent u geen nummer, wij nemen graag de tijd voor u
Individuele oplossingen op maat – Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en wensen
Vertrouwd contactpersoon – Uw vaste adviseur als aanspreekpunt
Goede bereikbaarheid – Per e-mail, schriftelijk en telefonisch bereikbaar. U bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Alles onder één dak
U kunt bij Guis & Partners zowel privé als zakelijk terecht voor al uw financiële producten. Ervaar het voordeel van een compleet pakket onder één dak en laat u ontzorgen.

Onze werkwijze

Kennis maken

Wij maken graag kennis met u. Wat vindt u belangrijk? Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Hoe staat u er financieel voor? Wij houden rekening met de persoonlijke situatie. Zo ontvangt u altijd een advies op maat.

Verhelderen

We houden het eerlijk en eenvoudig. Wij beantwoorden uw vragen; Wat houdt het product precies in? Welke voordelen biedt het mij? En niet onbelangrijk: Hoeveel kost het? Financiële producten hoeven geen abracadabra te zijn. We scheppen graag duidelijkheid, zodat men achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Altijd een eerlijk advies dus.

Adviseren

Wij adviseren en u bepaalt. Met ons diverse aanbod aan producten kunnen wij iedere klant voorzien van een passende oplossing. Wij bieden dus altijd een onafhankelijk advies op maat en begeleiden u bij het nemen van een weloverwogen keuze. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat het beste bij u past.

Ontzorgen

Ons doel is u te ontzorgen. Wij maken het de klant gemakkelijk. We nemen zaken uit handen en maken complexe producten eenvoudig. Zo zijn wijzigingen met 1 telefoontje of e-mail te regelen en handelen we schades veelal van A t/m Z af. We zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Zo bent u zorgenvrij van financiële vraagstukken en administratieve rompslomp.

Guis & Partners ontzorgt.

NIEUWS

Laatste nieuws over ons kantoor
Coronavirus en de reisverzekering

Coronavirus en de reisverzekering

Informatie over het Coronavirus en de reisverzekering 03-03-2020 De uitbraak van het coronavirus is u vast niet ontgaan. De afgelopen...

Ik ben 75 jaar of ouder. Hoe verleng ik mijn rijbewijs?

Ik ben 75 jaar of ouder. Hoe verleng ik mijn rijbewijs?

Ik ben 75 jaar of ouder. Hoe verleng ik mijn rijbewijs of vraag ik een nieuwe aan? Het belangrijkste waar...

Groene kaart: Mee op vakantie of niet?

Groene kaart: Mee op vakantie of niet?

De vakantie komt eraan. Dit betekent dat u (mogelijk) ook weer met de auto of caravan op pad gaat. Met...

Waar moet je op letten bij autohuur in het buitenland?

Waar moet je op letten bij autohuur in het buitenland?

Reis je naar het buitenland en ga je daar een auto huren? Goed idee. Het huren van een auto geeft...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Intern beloningsbeleid

Onze medewerkers worden beloond met een vast salaris. Er worden geen bonussen uitgereikt op basis van de hoeveelheid of soort producten die een medewerker adviseert. De belangen van de klant staan centraal en wij hanteren dan ook een persoonlijke, eerlijke en heldere benadering.

Onafhankelijke financiële advisering

Het aantal grotere, volledig onafhankelijke, financiële adviescentra dat samenwerkt met vrijwel alle financiële instellingen is in uw regio nogal gering. Guis is één van die grotere. Geen nieuwkomer maar een gerenommeerde organisatie.

Onze specialisten kunnen op elk niveau helder communiceren. Net zo adequaat met de geroutineerde accountant als met de fiscaal/financieel minder goed geïnformeerde gesprekspartner.

Als relatie van Guis kunt u altijd meteen over de gewenste hypotheekoffertes en pensioenberekeningen beschikken. Omdat Guis voldoende gekwalificeerd is om die á la minute zelf op te stellen

Assurantie-intermediair en assuradeur

Guis is zowel assurantie-intermediair als assuradeur. Van de eerste groep zijn er velen, de tweede categorie is zeer beperkt. Guis Assuradeuren B.V. is het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Als gevolmachtigde heeft het de bevoegdheid gekregen om producten van verzekeraars onder eigen merknaam te verkopen. Daarnaast biedt de volmacht mogelijkheden om productontwikkeling af te stemmen op de doelgroep van Guis & Partners B.V.

Voor u als klant levert dit veel voordelen op:
• vlotte afgifte van op maat gemaakte polissen vanuit ons kantoor
• snelle en deskundige schadeafhandeling door onze eigen schadeafdeling
• alles wordt direct binnen Guis & Partners B.V. geregeld

Bij Guis & Partners B.V. vindt u speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Guis Assuradeuren B.V. te verkrijgen zijn. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van alle mogelijkheden van de volmacht- gevende maatschappijen. Het volmachtbedrijf is de snelle schakel tussen het adviesbedrijf Guis & Partners B.V. en de verzekeringsmaatschappijen. Momenteel hebben wij volmacht van ARAG SE Nederland en Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V.

Adviseren

Guis Assuradeuren B.V. biedt zoals eerder genoemd  speciaal ontwikkelde verzekeringsproducten aan via Guis & Partners B.V. Wanneer wij u een passend product van Guis Assuradeuren B.V. kunnen aanbieden zullen wij de verzekering bij voorkeur hier onderbrengen. Echter zullen wij er altijd naar streven het meest geschikte product voor u te selecteren bij de verzekeraar naar keuze. Meer informatie op de website van Guis Assuradeuren B.V.