motorverzekering

MOTORVERZEKERING

Motorverzekering

Gaat u dagelijks met uw motor naar uw werk? Of gebruikt u uw tweewieler om heerlijk te toeren in het weekend? Wij kunnen u altijd een passende motorverzekering bieden tegen een scherpe premie.

Kies de verzekering die het beste bij uw voertuig past. U kunt uw motor zo uitgebreid verzekeren als u wilt; WA, WA+Extra of WA+Casco.

Heeft u een aanrijding gehad met uw motor? Of heeft u door een andere oorzaak een beschadiging aan uw motor? In geval van schade staan wij direct voor u klaar. Uw schade wordt snel afgehandeld. Zo kunt u altijd met een vrij gevoel op pad met uw motor.

 

motorverzekering

Verschillende dekkingen voor uw motor

Motor WA

Uw motor moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de motor. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

Motor WA + Extra

Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor Casco + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw motor ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

Motor WA + Casco

Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete dekking die u kunt afsluiten. Uw bent dan ook verzekerd voor schade aan uw motor door bijvoorbeeld botsen en slippen.

Schadeverzekering Opzittenden en Rechtsbijstand

U kunt uw verzekering aanvullend met een Ongevallen Opzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijven invalide raakt overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies.

Aanvullende informatie motorverzekering

Polisvoorwaarden Motorverzekering