inboedel

INBOEDELVERZEKERING

Inboedelverzekering

Het is voor veel mensen een grote angst: brand of inbraak. Gelukkig kunt u zich voor de nare gevolgen verzekeren met een inboedelverzekering

De spullen in uw huis kunnen beschadigd raken of gestolen worden. Met de verzekering voor uw inboedel bent u verzekerd voor die schade. Onder inboedel verstaan we alle spullen die tot uw huishouden behoren, zoals meubels, kleding en tv’s. Maar bijvoorbeeld ook zonweringen of (schotel)antennes.

Neemt contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of voor het afsluiten van een inboedelverzekering.

inboedelverzekering

Inboedelverzekering dekking

Inboedelverzkering All In

Met deze verzekering zijn uw spullen goed verzekerd. De inboedelverzekering All In biedt een oplossing bij kleine ongelukjes, zoals een schroeiplek door een omvallende kaars. Maar we zijn er natuurlijk ook voor u bij grote schades door bijvoorbeeld brand, storm en wateroverlast.

U laat uw televisie bij het ophangen uit uw handen vallen of een pot verf valt om op het tapijt. De All-In dekking verzekert bijna alle schade die plotseling en onverwacht ontstaat. Dus ook schades die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Maar wij betalen niet als u opzettelijk schade veroorzaakt.

Deze verzekering vergoedt tot tien jaar de nieuwwaarde van het beschadigde voorwerp. Dat is het bedrag dat u nodig heeft om een gelijkwaardig product nieuw te kunnen kopen. Voor een aantal spullen geldt een maximale uitkering. Dit is bijvoorbeeld het geval bij smartphones, tablets, smartwatches, lijfsieraden  en laptops. Meer hierover vindt u in de voorwaarden die hieronder te raadplegen zijn.

In geval van schade kunnen wij een gespecialiseerd hersteller voor u inschakelen. Deze maakt met u een afspraak voor het herstel. Uw schade wordt dus altijd snel en vakkundig afgehandeld. 

Aanvullende informatie Inboedelverzekering

Polisvoorwaarden Inboedelverzekering

Schadeformulier Inboedel