cybercrimeverzekering

CYBERRISKVERZEKERING

Cyberriskverzekering Zakelijk

Vandaag de dag is het niet meer de vraag óf een IT-systeem wordt aangevallen, maar wanneer dit gebeurt. Is uw organisatie verzekerd tegen digitale misdaad, oftewel cybercrime?

Dekking tegen cyberrisico’s is van meerwaarde voor elke onderneming  die beschikt over vertrouwelijke informatie en/of persoonsgegevens. De Wet Meldplicht Datalekken, stelt onder andere eisen aan het veilig bewaren van gegevens. Hierdoor hebben bedrijven een aanmerkelijk aansprakelijkheidsrisico. Ook schade die bedrijven zelf lijden door cybercriminaliteit kan desastreus zijn. Het verlies van één laptop kan al tot behoorlijke financiële gevolgen en reputatieschade leiden.

Wij bieden dekking in het geval van bijvoorbeeld digitale afpersing of een virus. Zowel schade aan derden als de eigen schade is gedekt. Zaken als onderzoekskosten, bedrijfsschade, kosten voor public relations en reconstructiekosten zijn af te dekken met deze verzekering.

Voor meer informatie over de Cyberriskverzekering en ondersteunende diensten wat betreft cyberrisico’s kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0184 – 675 666 of mailen naar info@guis.nl.

cybercrimeverzekering