bootverzekering

BOOTVERZEKERING

Bootverzekering

Voor de ware watersporter en levensgenieter is er maar één manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten: Heerlijk een stukje varen op uw eigen pleziervaartuig. U wilt uw kostbare bezit goed verzekeren. Met onze bootverzekering profiteert u van een lage premie met uitstekende polisvoorwaarden. Uw bootverzekering op maat.

Met onze bootverzekering gaat u altijd met een gerust hart het water op. Of het nu gaat om een motorboot, sloep of zeilboot. U kiest zelf de verzekering die het beste bij u en uw vaartuig past!

 

 

 

bootverzekering

Verschillende dekkingen voor uw boot

WA

U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met uw boot. Dit kan schade aan personen of aan andermans boot of spullen.

Beperkt Casco

Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw boot ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, diefstal en inbraak. Ook diefstal van de inboedel van uw boot valt in veel gevallen onder deze dekking.

WA + Casco

Deze dekking wordt ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest uitgebreide dekking voor uw vaartuig. Uw boot is naast de aansprakelijkheidsdekking en de zaken die onder Beperkt Casco vallen, ook verzekerd voor schade of verlies door bijvoorbeeld een aanvaring of vandalisme.

Aanvullende informatie bootverzekering

Polisvoorwaarden Bootverzekering

Schadeformulier boot