autoverzekering

AUTOVERZEKERING ZAKELIJK

Zakelijke Autoverzekering

Wat voor auto u ook heeft, een goede zakelijke autoverzekering is erg belangrijk. U wilt een verzekering die goed bij uw zakelijke voertuig past. Een voordelige premie is daarbij ook niet geheel onbelangrijk. Wij bieden u altijd een passend product. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel de weg op!

  • Altijd een passende dekking
  • Voordelige premie
  • Persoonlijke service en contact 
  • Unieke services in geval van schade
  • Neem uw auto op in uw totale zakelijke verzekeringspakket

Neem contact op met ons kantoor:

via info@guis.nl of telefoonnummer 0184 – 67 56 66 voor een persoonlijke advies op maat.

zakelijke autoverzekering

Verschillende dekkingen voor uw zakelijke auto

WA

Uw zakelijke auto moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de auto. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + Mini casco

Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Beperkt Casco dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw auto ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + Casco

Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete zakelijke autoverzekering die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld botsen en slippen.

Inzittenden en Rechtsbijstand

U kunt uw zakelijke verzekering aanvullen met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

U kunt de verzekering aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Schade aan spullen van- en verwondingen aan bestuurders en passagiers zijn dan verzekerd.

Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies

Aanvullende informatie zakelijke autoverzekering

Polisvoorwaarden Autoverzekering

Schadeformulier Auto