Altijd geholpen door iemand die u kent

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij Guis & Partners, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. We nemen alle tijd voor u. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Guis & Partners met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken*. Daarmee zijn we uitgeroepen tot de beste bank van Nederland.

Loop gewoon binnen, zonder afspraak

U bent welkom op ons kantoor op Brouwerstraat 2 in Sliedrecht. Adviseur Stefan geeft aan: “Ik leg u graag stap voor stap uit hoe de Overstapservice werkt en hoe u in een paar stappen volledig overstapt van bankrekening.“.

* Bron: Geldgids #7, november 2017